Konec
Anotace: I přátelství někdy končí...
Přátelství - to slovo zrádné,
vyslovit je je tak snadné!
Važ si jej a opatruj ho,
pravých přátel není mnoho.
Štěstí má ten, kdo ho pozná,
já ho měla... kdysi... možná...
Zkušenost? Asi...
Vzteky málem rvu si vlasy!
Dusí mě má naivita,
některých svých ,,přátel" - jsem již syta...!
Přečteno 471x
Tipy 9
Poslední tipující: Oťas, al-pacino, jammes, Modrý Anděl, carodejka, UCET KE ZRUSENI
Komentáře (1)
Komentujících (1)