Milovat
Anotace: duševní OPTIMISTICKÁ špína. Bůh dostal nové jméno :D
Milovat Josefínu
Je stejné jako milovat své fotky
Prohnané fotošopem
S pečlivostí odborníka na hladkou pleť
Bez jediné poskvrnky
(Miluju je!)
Milovat sebe
Je jako brečet a rvát papír na cucky
Je to jako dýchat a snažit se necítit
Jako pocit když se topívám v prázdných kalužích
Které po sobě zanechává každá pohroma
Milovat kaluže
Bez vody
Jen bahno na kamenech
Dloubat se v něm klackem který ležel v půlce stezky
Nebo prstem a pak jej olíznout
Protože špína je zdravá
Milovat příležitostně
Všechno a nic
Tebe
(taky příležitostně)
A nemyslet na zítřek
Milovat podzim
Protože na podzim Tě miluju nejhlouběji
Protože tak barevně i černě
S bahnem na klopě zimního kabátu
Milovat podzim
Je umění malovat i psát
Je to odproštění od chyb parného léta
Znamená lepší kouř s trochou barvy
Zemitou vůni
Milovat milování
Je jako definice šťastného života
(taky řekne tak málo
jako všechny ty hloupé poučky)
Přečteno 379x
Tipy 15
Poslední tipující: paranoidandroid, Lukáš Rymeš, Kapka, před zkroucením, PrinceznaHeliovýchbalonků, Megs, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Lacosta1, stmivani.na.lepsi.casy, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)