Přátelství ...
Anotace: je ten největší dar...
Den za dnem utíká,
noc s nocí se střídá,
někdy srdce naříká,
však spousta andělů nás hlídá...
Říkáme jim přátelé,
život bez nich si neumíme představit,
jsou to naši nejbližší
co umějí se za nás postavit...
Když naše srdce hoří,
jejich křídla přinesou nám stín,
a pel z jejich křídel
zažene každičký náš splín...
Přečteno 427x
Tipy 16
Poslední tipující: hašlerka, BERYL.K, Házté, Modrý Anděl, WAYWARD, Stoneman, divoska_jaja, boomslang, Radek.oslov.Šafárik, poustevník Jirka
Komentáře (8)
Komentujících (8)