nějak jsem nani přišel pozdě, co?
ale líbí se mi i formou i obsahem. taky gratuluju k tomu malýmu velkýmu štěstí a přeju ať si oba dáváte a vracíte víc toho krásnýho.
04.12.2005 19:27:00 | kulishak
Jo tohle štěstí a obrovskou zodpovědnost asi pocítí poprvé každá matka, moc pěkně napsané...
28.11.2005 16:12:00 | ona
Děkuji vám všem mocinky moc, tuhle básničku dám tomu mojemu sluníčku, až trošičku vyroste, proto si hodně vážím toho, že se vám líbí...
18.11.2005 18:44:00 | michala
nejdřív gratulace pro tu malou : ať ve zdraví užívá si život protkanej štěstím, přáteli,láskou a sem tam splněným přáním.
tak a teď tobě:) pěkná básnička psaná s láskou a citem...
13.11.2005 12:28:00 | kulishak