Zavíráš oči před světem
Zavíráš oči před světem
sny si něhou násobíš
toužíš stát se andělem
sama si odpovíš?
Jen ďabel v tobě dřímá
má oči kočičí
srdce v ruce svírá
čas se vůbec neotočí
Všechny krásy světa
jsou jak holá věta
krásným zazrakem
zavřeš oči před SVĚTEM.
Přečteno 312x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, subrtka, Juraj Hrom, divoska_jaja, WAYWARD, Mbonita, Bíša, Giginka, Churry, Tanzania, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)