Rej masek
Anotace: Nekonečné pouliční panoptikum ve svých klecích
Spousty tváří
co jsou mi cizí.
Vidím, jak čas maří
a pak? Zase zmizí.
Mám se smělit? Nahlédnout pod jejich masku?
A co spatřím? Nenávist, žal či snad lásku?
Rozsvítí světlo v lucerně, aby svítila na jejich bál
jsou jen obrovským průvodem, co půjde zase dál...
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, Xsa_ra
Komentáře (0)