POHLAZENÍ
Doteky jsou příjemné
i když vím,
že je to jen zkouška
a přezto,
že mě v břiše svírá
zahraju si na papouška
a spokojeně začnu příst
každé teplé pohlazení
je čistý, nepopsaný list
a záleží jen na nás
jestli se v tom prázdném místě
jednou bude dáti číst
na první něžné pohlazení
se přece neumírá..........?
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)