Pohřbívali nás za zvuku Sweet Little Candy
Pohřbívali nás v jeden den
..tebe ve svatebních šatech
mě ve fraku
Celou tu dobu nám saxofon hrál
lži o světě zázraků
Pohřbívali nás pod stříškou z nebes
..a stromy se tiše houpaly
za zvuku Sweet Little Candy
protože veselé melodie hýbaly světem
a smutné už nebyly trendy
Pohřbívali nás s upřímnou soustrastí
a s neupřímným smutkem v očích
..jaký jen může člověk mít
Pohřbívali nás, lásko, proto..
abychom mohli
..žít
Přečteno 370x
Tipy 32
Poslední tipující: Elisa K., Zefi, sinoraLee, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Bůchví..., Kávový Poutník, prostějanek, drsnosrstej kokršpaněl, Stoneman, rry-cussete, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)