S nadhledem
Život se poskládal do vrásek
Utíká nám to, příteli!
Každé ráno si černou tužkou
obtáhnu parte dne
a vyrazím přečíst si
aktuální program
z očí kolemjdoucích
Slunce uzavřu za černými skly
svých brýlí
a v duchu opakuji
návod k použití
Když se mi nedaří
určitě najdu, co jsem zapomněl udělat
Nejspíš před upotřebením protřepat
anebo sbírat pěnu před zavíčkováním
Staccato kroků při návratu domů
vyšle signál
a vítají mě hořící svíčky
Pak zavřu do ledničky
další den.
Všichni mi říkají
ten už se nezkazí
ale co kdyby...
Přečteno 581x
Tipy 59
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Skalsky Pavel, Marfuša, anaH, Agniezka, WAYWARD, Zpátky, Lorraine, Nergal, saddova, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)