Strach
Anotace: Anotace? Není...
Strach kolem nás,
Strach, co zná každý z nás.
Strach z výšky, ale i z hloubky.
Strach z pádu, ale i sváru.
Pavoučí strach možná i,
Feťácký strach, že nesežene další dávku.
Strach z toho, že někdo rozpoutá světovou válku.
Taky strach z lásky, nebo nějaký krásky.
Strach z davu, i omezeného prostoru.
Strach ze tmy a taky z kostičky v kapru.
Strach z písemky i z práce,
Strach oženit se či vdát se...
Mám strach, že už tě nepotkám,
A taky, že tě nepoznám.
.....
Ale nejvíc se bojíme vlastně sami sebe.
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, lucajda89, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)