Svázaná vláknem pavoučím
Anotace: Kéž bys chtěl použít klíč...
Svázaná vláknem pavoučím
s ozvěnou minulých časů
hledám v Tvých očích nežhnoucích
života svého spásu
Tak vezmi zas´ ruku do dlaní
a pověz slůvek pár,
že mojí duši odpouštíš,
že chceš být zase pár...
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, hezule, Trauma
Komentáře (1)
Komentujících (1)