Píseň v tichu
Vidíš světlo?
zeptal se mne
hlas v mé hlavě
vidím....
proč....
a slyšíš hudbu?
zeptal se mne
hlas v mém srdci
neslyším....
slyším ticho....
Slyšíš tlouct své srdce?
zeptal se mne znovu...
ach už ano
nechám se jím ovládnout
Kolik srdcí slyšíš?
další otázka mého já
nevím...
chvilku...
bije rychle...
až moc rychle....
ano...už vím
slyším dvě
ty podivný hlase
Slyšíš hudbu?
zaptal se zase...
ó jak jsi otravný
říkám mu
až mi vlepil políček
tak poslouchám
lidi neumí poslouchat
poslouchám a slyším
ty záchvěvy dvou srdcí
slyším
jak si vzájemně hrají
vášnivě
smutně
divoce
klidně
tón v tónu
jejich valčíkové tango
ano ano slyším
odpovídám
ale nikdo se už neptá
jen ticho a hudba
světlo a tma
kdo jsi...!
pověz prosím....
...jsem láska...ty hloupočká...
a hudba ztemní
...jsem láska...jsem ty...
...važ si mne
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: kouzelníček, Druhá jizva v duši
Komentáře (4)
Komentujících (3)