Mělký dech podzimu
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=w7jkJjCbens
Rozfoukám v tobě podzimní listí
ústy vykouzlím mrazivý květ
nechám shořet v minulosti
úplně všechno
co nešlo přebolet.
Keře shazují masku léta
a tráva větrem rozevlátá
ostřice plná starých vůní.
Čas vytažený ze šuplíku
mlčky zabodl opět dýku
vzpomínkou,co k ničemu není.
Nechám vítr česat mezi prsty
a slzy spadnout do vlasů
doteky perel pro spásu...
Čechrám své touhy proti srsti
někdy nás má osud prostě v hrsti
hledám si cestu
jak žít dál.
Přečteno 644x
Tipy 43
Poslední tipující: vodnař, Holis, Raduzk, Jana M., Actafool, Kapka, WAYWARD, enigman, Mbonita, poustevník Jirka, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)