* Ukradlas' půl noci zas *
Anotace: včerejší výlet kolmo
* * * * * * * *
únavou když mysl otupí
sen pod víčka se vkrádá
tančí si to přede mnou
prodloužená tvoje záda
tanga v lehkém náznaku
usnout , lze jen na znaku
v posledním pak vzepětí
vrcholu dospějem vzápětí
a odměnou večerního slunce zář
hladí upocenou naší tvář
na spaní bych‘ já měl chvíli
dám se asi na motýly
nový druh až uhlídám
po tobě mu jméno dám
tmavoočko rozpustilý
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Romana Šamanka Ladyloba, saddova
Komentáře (4)
Komentujících (4)