Anotace: Ať směji se, či pláči, vidím duhu ve svých slzách ( citát mě neznámého autora)
Ach jo,to je dokonalý.To neppotřebuje žádný slova navíc.Kde bereš,vidíš inspiraci?Či sama mysl staví mříž?A hlava létá si v oblacích,leč nohy ubil větru mocný vzdych-hluboko do země?
24.08.2009 00:57:00 | Shnecek