realit(k)a
.
v oknech dokořán
mám truhlíky s květinami
a vyhlížím přítomnost
hlavními dveřmi
vypouštím krotká slova na pastvu
a vášnivá zadními vrátky na lov
schody jsou umeteny
pro jistý krok
vítaných návštěv
uvnitř je trochu chaos
ale sklípky jsou plné života
a v komorách mám zásobu lásky
pro hubená léta
jsem dům
a dávám si inzerát na podnájemníka
zn. klíč už máš přece pod rohožkou
.
Přečteno 501x
Tipy 48
Poslední tipující: CoT, Nergal, divoska_jaja, GM, Holis, Actafool, Pevya, drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, Monsignore, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)