Drahá přítelkyně, k Tvému rozjímání se velmi ráda přidávám a prosím pěkně... připoj aj můj pozdrav a ty mé slzy někam schov, ať nejsou vidět, Luboško... z bolesti neměl je rád...
14.09.2009 07:38:00 | NikitaNikaT.
Za tuto vzpomínku na Luboška jsem velmi ráda, třebaže je to vzpomínka proložená smutkem, že už nám žádnou básničku nenapíše.Díky jeho rodině nám jeho verše zůstaly na Literu, a my tak můžeme být s jeho úžasnými verši kdykoliv se nám zachce, a tedy i s ním.
Prohloubila jsi vzpomínku na něj...byl by rád...
28.08.2009 20:46:00 | Lota
ST,,,,,,,,,chcem sa spýtať, ja som bol na izbe s jedným pánom, ktorý publikoval na literi, vydal i zbierku, zomrel, pán Víťazka, daj mi prosím vedieť, či nejde náhodou o neho, lebo ak áno, viem, čo sa stalo. Ak nie, i tak je to pekná báseň.
28.08.2009 20:19:00 | Juraj Hrom
Myšlenky dokáží cestovat i tam, kam oko nedohlédne. Určitě jsi mu udělala radost.
26.08.2009 09:46:00 | Dota Slunská