DIGI DRUH
Anotace: o závislosti na počítači a degradaci mladé generace
Ráno se probudí opravdu brzičko
K snídani postačí silnější kafíčko
Zuby si nečistí a hned k počítači sedne
Usměv na tváři jeho se střelhbitě zvedne
Svůj facebook hned ze startu zapnul
Na ICQ pocity do statusu cvaknul
Libimseti.cz, svoje hodnocení sleduje
Emaily posílá a vesele bloguje
Myslí, že žije život nejlepší
Svoji schránku tělesnou vůbec neřeší
Pomalu, ale jistě se hrbí jeho slabá záda
Dívka z číny s ním chatuje, má ho asi ráda
Peníze šetří na nový monitor větší
Čím více palců, tím bude lepší
Jeho životní příběh word píše
Ve warcraftu bojuje a dobývá říše
Zvířata neviděl, přírodu nezná
Svoji nevěstu na netu pozná
Netřeba více slov o Digi druhu
Snad jen mu popřát nějakou vzpruhu
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: Le ver luisant, Danushka, Hloupá Květinka
Komentáře (0)