Mc SÍDLIŠTĚ
***
Pod mostem nuda pláže
celoroční dovolené
skupinky nadšených turistů
vyrážejí na obhlídku
kulturních depozitů
v starouličkách
staré kukačky bez kukadla
do frcu za pade na cigára
švédské stoly
Mc Sídliště
stačí víko odklopit
žebrando a krabka čůča
pod viadukt do divadla
artistické číslo bez šapitó
konec
diváci se plní
havrani balí fidlátka
místo prvního odpočinku
sprejový piktogram skroucený
zůstává ležet na zemi
*
Reklama
Neomezený nábor jumpers
zápisné pade zde
záruka doživotního zaměstnání
Reklama
*
V brloh lehá splín
světlušky vajglů míhaj stín
z mostního pilíře
roste solný květ
zimou opět pokvete
dovolená nekončí
ještě je nás pět
***
Přečteno 288x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fab four, Agniezka, Churry, labuť, Tacca, Zelená okurka, enigman, kroužek, Jarka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)