Večerní snění
Anotace: letní romance ...
Jsou to jen nitky
vzpomínek světů,
do výšin touhy,
příprava k letu.
Na nohou střevíčky
z pavoučích sítí,
ve vlasech hvězdičky
do noci svítí.
Na krku spletené
březové listí,
Na prstech stočené
ozdoby jistí.
S večerním tichem
přichází snění,
nic není hříchem,
v říši stříbrnění…
Přečteno 536x
Tipy 32
Poslední tipující: vodnař, bejbyyyy, tmavovlaska93, jarmil, Kapka, Zasr. romantik, Radiii, Bíša, Churry, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)