PANELY
***
Panel za panelem stojí dům tvůj
máš tam své soukromí
a k tomu rum
nemáš co zalévat
květiny zvadly
ty dávné ze svatby
brzy ti zchřadly
děťátko na rukou
z prvního jara
když jako děvčátko
prvně ses vdala
oči máš krvavé
zradu tus´ polkla
jen muže ve skříni
tenkrát jsi zamkla … škrábal
panel za panelem stojí tvůj dům
***
Přečteno 300x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, fab four, Agniezka, a_tao, Bíša, Dota Slunská, isisleo, Jarka, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)