Dala bych si zmrzlinu
Dala bych si zmrzlinu....
Prosím kopeček lásky s příchutí nenávisti,
kopeček štěstí s příchutí smůly,
a dva kopečky úsměvu s příchutí slz....
Jen se vážně bojím,
že z toho ztloustnu...
A nezapomeňte přidat šlehačku,
tu bílou horu sladké hořkosti.
Měla bych navštívit svýho dietologa....
.... nebo spíš psychiatra???
.....Dala bych si zmrzlinu
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Král krkavců, malá slečna, shakespeares
Komentáře (1)
Komentujících (1)