Šeptala amen
Šeptala amen,
aniž věděla, co vlastně říká.
Šeptala amen,
do nočního ticha.
Šeptala amen,
když se za ní,
tak ve výšce jejích ramen,
objevila dýka.
Kus kovu, co se v dlani chvěl,
jeden pohyb ruky,
a další amen nezazněl,
jen zvuky
kroků ve tmě...
Komentáře (0)