Posílám tiché děkování
za každé ze slov napsaných...
je v nich víc, než písmenkohraní...
posílám vám všem tichý DÍK...
25.08.2009 16:48:00 | Cecilka
Čtu báseň jako přátelské vyznání
k výročí.Je velmi příhodné.
Je-li to tak-ijá se připojím a vidím to stejně,teď,kdy je to již řečeno tak krásně.
Přeji Cecilce štěstí a vám oběma věrné kamarádství.
25.08.2009 07:21:00 | s.e.n
Kdo zatouží po harmonii
duše, těla, srdce, slov
kdo odříká se hněvu, pýchy,
a zlý sykot nezná zmijí,
kdo k písni tvé dá dprovod,
slib včas odpustí si lichý,
kdo tváře pot zná na vinici,
než lhát radš by zkaměněl
či v bezednou se vrhnul tůň,
slyší píseň jarem znící
snad ten by milovat tě směl?
Byť času mu již ujel kůň...
***
Jiří senior
25.08.2009 07:20:00 | j.c.
Obsahove je moc hezka, mozna jen poupravit formu, ale to je vec vkusu a nazoru, nemuze se zavdecit vsem..davam tip ;)
24.08.2009 18:37:00 | Nergal