Pianista
Anotace: Je těžké učit se hrát na piáno.
seřadit neřády do řady
to by rád
nemá však na to kde a kdy
prstoklad
stačí se pořádně soustředit
začít hrát
no a když přijedou sousedi
nevnímat.
Přečteno 358x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, Lota, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)