Kapka živé vody
Anotace: ..zachraňte život....ať už kohokoli...
Viděla jsem západ slunce,
v očích umírajícího srnce.
Vedle zvadlé byly květy,
jak dva různé temné světy.
Hlavu svou k zemi sklání,
vidím bolest, zklamání,
a jeho oči se mne ptají,
proč lidé soucit neznají.
Když z rány čerstvá tekla krev
a bylo ticho, žádný řev.
Když vítr pomalu se zvedal
a můj hlas, odpověď mu nedal.
Jen usedla jsem vedle tiše,
a na ránu, co měl v břiše,
položila lesní plody
a polila kapkou živé vody.
Přečteno 317x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, J's .., Mbonita, Bíša, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)