Barvy
Anotace: černobílý svět je matný a chudý...
Barvy jsou slepé,
vidí jen sebe,
a když duha se klepe,
tak padá z nebe.
Barvoslepé jsou,
vidí jen sebe
ostatní je bílé a černé.
Jen tyhle dvě zůstaly věrné.
Jsou hrdé,
pyšní se sobectvím,
jsou samy
a samy sobě jsou poselstvím.
Nevěřím barvám
nechci je znát,
trápí mě i celý svět,
jenž barevný přestal být.
Tíží mě bezbarvý život
a bez barev já nechci už žít.
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, Elisha, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)