Hospoda z 16. století
Na konci cesty mé,
stojí hospoda z 16. století.
Milosrdný kat rozlévá do kalichů
- trochu té tekutiny hořké.
A už se dveře rychle rozletí.
Blázni se tlačí ke svým stolům prožraných červotoči,
čekají na nápoj smyslmého hříchu.
Kostlivec vlastní kůstkou hraje melodii smrti
- místo lampy - osvětlují místnost vlkodlačí oči.
Došel mok králů - kat přeťal mou míchu.
A začal pít - já opět zmírám v nočním tichu.
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: E., Kamil Princ, labuť, Zasr. romantik, J's .., Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)