Vinná s vínem
Anotace: onen večer co nechal jizvu
Tak jemně a milo
tehdy mi bylo,
tak jemně a milo
dokud se pilo.
Štěstí a lásky
a veselé hlásky,
mě psal slova lásky
ze srdce na oblázky.
Pak vína kapky
poslední kaply,
ty tmavé kapky
jak peří kavky.
Tak jemně a milo
tehdy mi bylo,
tak jemně a milo
dokud se pilo.
Tak jemná a vstřícná
jsem tehdy byla,
teď jak vrána bílá
zas citová kocovina
klová mě líně
chci utopit se v víně.
Zas leží tak líně
mi ta cizí hlava v klíně.
Chci zas loknout vína,
tím snad smaže se vina.
Žel i když v těle vína,
v srdci navždy kocovina.
Přečteno 281x
Tipy 5
Poslední tipující: Fenceless, slečna.závist, Miroslav Možný
Komentáře (1)
Komentujících (1)