Proč
Proč vše cítím a ústa němá mám.
Proč se umím nitrem vypovídat.
Proč neposlouchám své vnitřní Já.
Proč dělám to, co mě svazuje.
Proč mám pravdu, když radu chci dát.
Proč si nepomůžu, když vím, kde hledat.
Proč chodím klikatě, když tolik je rovných cest.
Proč se nesbalit a nechat se jen tak, někým vést?
Tak řekni - proč!
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, Agniezka, Paulín, NikitaNikaT., bobi bobie, Květka Š., Bíša, Hloupá Květinka, hašlerka, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)