Ztráta přátelství
Stále na Tebe vzpomínám, jako na člověka,
na kterém mi hodně záleží
hodmě mě mrzí, že náš vzath není takový,
jaký byl předtím
ani nevíš, jak moc bych si přála aby to bylo jako dřív
jenže na to je potřeba dvou lidí,
ne jenom jednoho (mě)
nechci, aby jsem začili, tam kde náš vztah skončil
chcí začít úplně od začátku, od toho začátku
kdy jsme byli dobří kamarádi
ti kamarádi, kteří si spolu občas zajdou sednout
a popovídají si o svých problémech
ta doba, kdy to takové bylo mi velice chybí
jestli si to přiznáš nebo ne, hodně nám na sobě záleželo
a dokázali jsme si říct tolik věcí
nejvíc mě mrzí to, že jsi v kontaktu s osobou,
která nás zná oba dva. s ní se stýkáš,
se mnou bohužel ne.
věř mi, hodně to bolí a nikdy bolet nepřestane
řekni co je potřeba udělat pro to,
aby to bylo jako dřív a já to udělám
mám strach, že mi odpovíš že to nejde,
ale já stále věřím v alespoň malou nadději,
že je tu šance začít od záčátku
a doufám, že mi tu šanci poskytneš...
Komentáře (0)