Dítě dospělý dítě dospělý
Oheň vášní
úsměv zvláštní
Jeden druhý
láska si hraje
---
Maminko, tatínku
na houpacím koníku
obletím
celý snový svět
---
Jsem na pochybách
kam patřím
tenký led
větřím
Temně rudá
Diskotéka
Jsem tak krásně mladá
Hochu jdeme na panáka
---
Maminko jasně že donesu
krásné vysvědčení
Tatínku jasně že pro mě
nikde lepší chlapík není
---
Dítě
Dospělý
Dítě
Dospělý
---
Noc a
střídání milenců
Ženská moc
a laskání zájemců
---
Taková hodná holka
Díky, díky všem!
Zamotaná jako rolka
Milý výraz- a co v něm?
Kdy konečě přestanu
tolik tváří mít
Kdy konečně budu tím
jen čím já chci být?
Přečteno 248x
Tipy 11
Poslední tipující: sveřep, subrtka, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Kapka, PrinceznaHeliovýchbalonků, Maro Deives
Komentáře (1)
Komentujících (1)