Brebentění o lidskostech
Ach
tenhle pocit samoty
nejistoty ze zítřku
Strachem vyspané kalhoty
myšlenky co nemaj výšku
Co když z toho nikdy nevyrostu?
Ale ne- buď tvrdá a odhodlaná
Prostě zjeví se druhá strana listu
a trpká chvilka bude překonaná
Neustálá chuť bojovat
A dobýt svět, ne-li vesmír
Já zranitelná chci se rvát
(no asi hlavně pro svůj mír)
Láska
Žije někdo něčím jiným snad?
Tohle stále v mysli mám
Dá se nežárlit a milovat?
Nejistotu dobře znám
Z exploze lásky
stejně mi zbyde
jen pár neharmonických písní v srdci
a pár chvil opuštěnosti někde.......
A tahle neutuchající chvilka
Rozpustila jsem mysl
a pak zas zmrazila zpět
Nevím jak dál ani přesto
Co semnou dál?, zítra teď?
Přečteno 242x
Tipy 11
Poslední tipující: sveřep, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Kapka, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (2)
Komentujících (2)