MŮJ STÍN
***
Svůj stín vlastní mám
opratě táhnu
z rukou mi padají
od škamen k výšinám
Nebe je na nebi
za sluncem škobrtám
vesmírnou galejí
s sebou se potýkám
Rozedrán peříčky
bláhovou nadějí
že potkám sudičky
štěstí mi prodají
Pýcha a pád
znamená výhru
jsem vlastně rád
když polknu Hydru
Vyhrál jsem první
druhým se stanu
záhrobí míní
že zase vstanu
Na bárce poslední
rozdávám kvítí
Cháron se nemění
mrtví se štítí
Tak cesta končí
začíná let
všechno tam tančí
andělský slet
Ještě pár kroků
začíná střet
díra čerň věků
za ní spí Skřet
***
Přečteno 387x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, poustevník Jirka, Házté, drsnosrstej kokršpaněl, nejsembásník, Bíša, stravla, Pája Black, Mbonita, Churry, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)