Hlodavá
Anotace: O podZimu.. o začátku, konci a novém začátku..
Stromy hluché a němé k větru
objaly Nemluvně
Chrastítko z listí
Mlhou křtí tě
kmotra meluzíná
Netřes se, maleňátko
skříkly husy
a víc se neohlédly
Oči z oříšků
pod stříbrem řas
Borůvkové rty
Ve zlaté kolíbce
kaštánek dadá
zimním spánkem
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Gudula
Komentáře (0)