tiché kroky
Anotace: /když jsem šel v noci domu/
Tiché kroky
hledají stín pomluv
jak běží roky
co nemaj pravo na proslov
kdo učí tě znát?
slova lině lžou
slyšel jsi
že přec máš rád
jak slabé povahy
vídí otisk lásky
bez odvahy
bez otázky
jen zatím slyším
tiché kroky....
Přečteno 293x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, divoska_jaja, Markéta G., Bíša, stravla, Mbonita, hašlerka, Churry, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)