BEZESNÉ NOCI
***
Víš lásko ... jako by to bylo včera
když nocí navždy slunce zapadlo
stává se to často … uletí ti letadlo
najednou mraky a nebe bezedné
pak jaro v zimu se obrátí
ve spánku tlačí bodláčí
jen sny jsou bezesné
tak tápu v peřinách bez tvého těla
jen stále cítím jak jsi se chvěla
tvou vůni překryl můj pot
vzpomínky … dupou do temnot
***
Přečteno 424x
Tipy 64
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ir.is, poustevník Jirka, northcarolina, Házté, Zefi, drsnosrstej kokršpaněl, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, al-pacino, ...
Komentáře (16)
Komentujících (16)