Noční zpověď
Anotace: Mírně pod vlivem
Po nocích se toulám. Toulám jako kočka.
V prstech náušnici žmoulám, přivírají se mi očka.
Za bílého dne, není tolik krásno.
Jsou sic vidět věci, avšak příliš jasno.
Lampa svítí v cestu moji.
A bus jede nad topoli.
Vltava už spí jak všichni, pouze mě však srdce bolí.
Pozorujíce letmé ptáky, letem lezou na stromy.
A nic, nic je zcela nebolí
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (0)