Spitování

Spitování

Anotace: Je zajímavé, co mozek vyprodukuje v brzkých ranních hodinnách cestou domů. po borůvkovém pivě a tak:-)

Spitování archanděli, stesk mnou proudí.
Křídlo ulehává v popel.
Spitování archanděli.
Křídlo hyne a má být souzeno soudcem.

Milost, jež tě prozradila,
láska, která dere tvář.
Zlobu jsem zde porodila,
tu stojí kráska, kterou jsi mi dal.

Milost archanděli, milost.
Autor anrUth, 25.08.2009
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel