Vím dobře, že nejlíp je mi doma, to jest v chatě u lesa, pod nekonečným oceánem plným zlatých hvězd, uprostřed zeleně a lehce syčivého ticha. A přesto někdy vyjíždím jinam, snad jen proto, abych si ještě více uvědomil, že...
Velmi hezky a pravdivě jsi popsala moment loučení. ST+!
26.08.2009 12:15:00 | Mario de Janiero
Po delší době Kapička ukápla a hezoučky. Taky bych si dal říct a ochutnal piniové oříšky, zbožňuji je.
ST
25.08.2009 21:20:00 | Kars
krásně napsáno..ST
25.08.2009 19:11:00 | Acham
Skončilo, však jistě budou borovice dlouho vonět
a snad i cikáda se někdy ozve.
25.08.2009 18:55:00 | s.e.n
Tenhle pocit mám taky vždycky poslední den dovolené...
(...Nic tolik nebolí, jak návrat s večerem,
říkej si cokoli, zítra je všední den...)
25.08.2009 15:33:00 | Hazentla