Štěstí Absolut
Anotace: ...hrozně neobratné a neumělé...
Věcí,
které nechci,
je pořád víc,
než věcí,
které nesmím.
A tak si vzpomínám
na absolutní štěstí,
které znělo
v dešti po stu letech.
Pocit,
že konečně chápu,
mě zmátl
víc, než Rubikova kostka,
se kterou v ruce
zamával mi stařec.
Pak nastavil tvář
oštěpům deště.
Smích,
který spláchl špínu,
pramen,
co vytryskl z písku.
Štěstí na prapor svážou
děti, co křičí,
pak přijde večer
a vítr bude vonět.
Přečteno 472x
Tipy 16
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Zefi, nejsembásník, Tacca, enigman, hašlerka, labuť, Házté, Zpátky, Mbonita
Komentáře (7)
Komentujících (7)