Anotace: Občas se člověk jen děsí, když ho popadne psací "amok", co ze sebe vypustí do světe za lochnesku.. Neupravená, necenzurovaná verze, verše hnusně surové, bez energie a nápadu, přesto původní, nebo ani to ne? :)
Přečteno jedním dechem a zůstal mi jen pocit, že to musím přečíst několikrát, abych si to vryla do paměti. Vystihlo to můj nedávný dojem ze mě a vlastně z celého světa. Děkuji zlatíčko za tu nádheru ;)
18.08.2010 12:32:00 | Katherin
nevím jestli jsou ty verše hnusně surové ale každopádně jsou dobré :) ...ST...
26.08.2009 19:31:00 | Trauma