Bezejmenná
Anotace: Bezejmenná jsem nazval proto, že nevím, jak ji prostě nazvat.
Všude cestu hledám,
Kudy jít mám?
Přes bolest,
která krví.
Přes les,
pouť růži trnitou.
Dál a dál,
jen vánek tiše vál.
srdce tmou se prudce rval.
Slunce nad obzorem,
otázka života
a smrti mizí
do bílého kouře.
Život
je jako film,
která se prolíná
světlem života
a temnou smrtí.
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Anne Leyyd, PANGÁSIUS, susana načeva, Bíša, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)