Život je hra
Anotace: miluji anotace...
Život je hra
…Jaké to je když se smrt plíží chodbou?...
…Jaké to je umírat sám?...
Smrt tiše splývá se stíny
A tvůj dech se zrychluje
Bojíš se otočit
Protože víš, že tam je
Stojíš na prahu vlastního domu
A smrt máš v zádech
Klíč už je v zámku
Jako ruka v rukávu
Jen jím otočit v zámku
Jako když lámeš vaz
Moci tak prchnout do bezpečí domova
Moci přibouchnout jí dveře před nosem
Jako nezvanému hostu
Ale má smrt vůbec nějaký nos?
Po těle ti stéká ledový pot
Zhmotněný strach
A smrt ti pokládá ruku na rameno
Jen pohádky končí dobře
Protože jsou vymyšlené
Proto musíš odejít s ní
Protože game over
Komentáře (0)