Hra na čekanou
Hra na čekanou omrzí,
nejde nechtít tě mít víc.
Dávkuj mi něhu,
jinak z nás nezachráníme nic.
Tak lehce se stávám závislou,
pro tebe přítěží.
Točí se mi hlava ze zvratů,
hrdost v obou vítězí.
Nechceš se ke mně znát,
pak znovu podle svého mít.
A i když křičím opak,
...snad jednou pochopíš.
Přečteno 330x
Tipy 11
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, zelená víla, labuť, al-pacino, Elisha, WAYWARD, Mbonita, nejsembásník
Komentáře (1)
Komentujících (1)