Hon
Hon
Pronásledován kletbou
Škodná na honu smečkou psů
Nemáš kam utéct, kam se skrýt
Všude tě najdou
Cítí tvůj strach
A slyší zběsilý tlukot tvého srdce
Běžíš o překot mezi stromy
Spadané listí ti podklouzává pod nohama
Smečka štěkajících psů ti je v patách
Připomínají stohlavou saň
Pronásledován kletbou
Kterou seslali na tebe ti, kteří dnes hon pořádají
Běžíš lesem
Nikde není místo, kde bys je setřásl
Běžíš a nevíš vlastně kam
Sotva popadáš dech, skoro cítíš jejich dech na svých zádech
Ten les musí mít někde konec
Ale ten hon ne
Neutečeš, nemáš nárok
Kletbu nelze smýt z těla
Vypálila se ti do masa jako vina do duše
Budeš muset před ní navždy utíkat
A psi jsou blíž a blíž
Téměř cítíš jejich zuby ve svém těle
Jak vytrhávají ti kusy masa
Jak prokousávají ti krk a ty se dusíš vlastní krví
Tvůj pach potu vryl se psům do mozků
Stejně jako tvůj tlukot srdce
Poznají ho i v tom největším davu
Poznají a najdou tě všude
Jsou to lovečtí psi
Jsou vycvičeni tě najít
Je to jejich přirozenost
Jejich úděl
Je to jejich prokletí
Komentáře (0)