Tisíckrát
Tisíckrát se tě budu ptát
jestli máš mě rád
a jak moc.
Tisíckrát se s tebou budu smát
a když budeš pryč,
tak na tě budu vzpomínat.
Tisíckrát se s tebou budu dívat na nebe
a hvězdy počítat
a myslet jen na tebe...
Tisíckrát vedle tebe budu usínat,
a když už budem spát,
budu tě ve snu objímat.
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, al-pacino
Komentáře (1)
Komentujících (1)