Sny

Sny

Anotace: nemohla jsem se rozhodnou kam zařadit, tuto báseň,inspirace po čtení, velmi pěkných povídek od Antionetty.

Rána vždy krásná jsou,
ty zbaven si svých pout,
jenž v noci Tě lákají,
sám sis je stvořil, potají,
víc znáš,
možná i víš,
probuď se ze spánku,

ta víla z obláčku,
zakrátko Ti zmizí,
jen blouznění nestačí,
vždyť cesta končí,
možná i démoni,
ti jsou bližší.

Tak zatím jen krásně spi,
úplněk vše změní,
vše okolo zmizí.
Místo noci den,
ve dne noc jen.

Co zbude Ti z života,
již nikdy žádný sen.
Autor maakkyy, 26.08.2009
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Oťas, Bíša, NikitaNikaT., al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zamyšlenkové, poutavé a dobře čtivé dílko.

26.08.2009 19:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí