Moderní (po)doba
Anotace: Velice osobní, pro Tebe Lenko!
Email přinesl dnes Tvé poselství
zakuklené
v němž svěřila´s
část duše
jiné ženě
...trápení...
I po těch letech
dobře rozumím
Jsem s Tebou a věř
že vím...
Spojení naše není přerušené
Váže nás stále staré přátelství!
Přečteno 380x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Nergal, Holis, Harr, Sleepwalker, maliska, Juraj Hrom, Kars, enigman, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)