Bez názvu
Anotace: Co víc si přát? Snad jen brzký úsvit po probdělé noci a západ slunce s červánky.. život splétám v hádanky..
Jsem divoké víno uprostřed hor,
chci utéct do dálek, postavím vor.
Pak s větrem o závod, s věnečkem z kopretin,
v děravém kabátě, v střevících ze střepin.
Toužím po volnosti a svobodě,
po čistém vzduchu a průzračné vodě..
Až ztratíš klíč od zlaté klícky,
nechytíš mě víc, já jsem jen svá.. vždycky.
I když nejdou mi verše a nejde mi snění,
nejde mi spát a nejde mi bdění,
mám pocity smíšené, naděje smyšlené,
povětřím bláhovým, lítám si, nevěřím..
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, susana načeva, 4LJFilip, Trauma
Komentáře (3)
Komentujících (3)